понеділок, 17 лютого 2014 р.

Відкритий урок у 4 кл. «Садок вишневий коло хати»


       




Благословенна хай буде година
 і та хата, і село,
що Україні принесло
З великих найбільшого сина!


   
Ці слова прозвучали лейтмотивом на початку уроку-телепередачі в 4 класі Марганецької гімназії. Показати світову велич Кобзаря , його значимість для всіх людей на планеті, розкрити неосяжність його таланту дітям вділось через читання творів Шевченка, інсценування вірша «Садок вишневий коло хати», виконання пісень на вірші поета.
   
Захоплюючим було це дійство. Майстерно, з почуттям, виразно декламували діти кожен рядок, кожне слово. А як мелодійно виспівував соловейко свою пісню на квітучій вишні!

        Разом з дітьми вчитель Наталя Василівна Бондаренко створили затишну атмосферу українського села, що сприяло відчути й зрозуміти присутнім на заході яке значення має виховання у дітей любові до свого народу, до своєї землі на прикладах творів Т.Г.Шевченко.

        Щиру подяку та побажання й надалі вивчати життєвий і творчій шлях Шевченко висловили директор гімназії Ольга Павлівна Борщевська, завуч початкової школи Світлана Григорівна Касьянова та методист міського відділу освіти Валентина Василівна Кострикіна.  

Немає коментарів:

Дописати коментар